-Bookmakeren Betsson rangerer ingen av dei norske utøvarane som favoritter. OL slik odds-setjarane trur, ender Noreg opp utan gull i leikane for første gong sidan 1984, heiter det i ei pressemelding frå NTB.

I pressemeldinga heiter det vidare:

"Andreas Thorkildsen og håndballjentene kommer nærmest, men Pitkämäki og Russland er favoritter i henholdsvis spyd og håndball.
– Fotballjentenes fantastiske 2-0 seier over USA viser at Norge har mange gullkandidater selv om vi har ingen klare favoritter. Jeg overbevist om at Norge kommer til å dra inn noen gullmedaljer. Med Andreas Thorkildsen og håndballjentene som er i medaljefavoritter, og med en rekke outsidere som Olaf Tufte, Eirik Verås Larsen og skytteren Vebjørn Berg har vi i hvert fall utøvere som er kapable til å ta gull, sier Hans Martin Nakkim, markedssjef i Betsson.

De største utfordrerne for Norge er Andreas Thorkildsen som har en gullodds på 2,50 og damelaget i håndball som har 3,50. I tillegg ligger Eirik Verås Larsen på K-1 1000m med 5,00 og på 50 meter rifle har Vebjørn Berg en odds på 7,50. Sluggerne Olaf Tufte i roing og Kurt Asle Arvesen på sykkel kan også slå til med gullodds på henholdsvis 5.25 og 50.00.

– Det kommer alltid overraskelser, og vi har flere utøver som kan slå til. I tillegg til Kurt Asle Arvesen har Edvald Boasson Hagen vist at han kan vinne sykkelritt, og Nina Solheim er en skikkelig fighter og kan gå til topps i taekwondo. Vi skal jo bare fire år tilbake da unggutten Andreas Thorkildsen tok et meget overraskende gull i spyd, sier Nakkim. "    

 

Alle gulloddsane finn du her:

https://www.betsson.com/web/no/sportsbook/#mc=56