Under helgens NM-runde i crosscart i Solør viste Ingve André Strand meget god kjøring, men uhell gjorde at han til slutt måtte nøye seg med en niendeplass.

I helgen var Ingve André Strand i Solør og skulle kjøre tredje NM-runde i crosskart 650 ccm. Der viste han imponerende kjøring og ikke minst gode taktiske vurderinger med tidspunkt for å gå i alternativ sporet. Dette gav han andre plass i første omgang, og heatseier i både andre og i en veldig spennende tredje omgang, noe som resulterte i pole position i A-finalen.

I A-finalen bomma Ingve André i starten, og kom ut som nr seks av ni, men kjørte seg raskt opp på fjerdeplass, etter lenge å ha fighta tett om tredjeplassen. Ingve kom i mål som nr. fire, og teamet var sånn passe fornøyde, men etter at dommerne hadde oppdaga at Ingve, i kampens hete, hadde foretatt en forbikjøring i gulflaggsone (forbikjøring forbudt pga. hindring i banen), så ble han disket og dømt sist i finalen. Dermed ble det en niendeplass, og det var Ingve Andre Strand slettes ikke fornøyd med.

Denne sesongen har vert mye stang ut, men det er enda sjangs på en topp tre i NM, selv om førsteplassen i NM nå ser ut til å være utenfor rekkevidde, da Pål Smørsten tok sin tredje strake seier i årets NM. Lyspunktene fra helgen er at Ingve konstaterer at crosskarten går veldig bra, ting virker bra, god kjøring i innledende, og han har farten inne.

Teamet har nå bestilt nye treveis dempere bak til crosskarten, og med det skal også startene sitte skikkelig, slik at det blir flere poeng både i NM og NEZ cupen. Neste løp går allerede om fjorten dager i Sverige, det er andre runden i NEZ cup, og Ingve har gode plasseringer fra den banen tidligere, så kampen om titler er ikke over.

Også en stor takk til våre lokale sponsorer som er med å gjør denne satsingen mulig.