Det er noe selvsagt at KRIK Fitjar har ledersamlinger ute i Guds frie natur, fordi vi ønsker å kombinere idrett og kristentroen og leve sunt både fysisk og åndelig.

 

KRIK har et godt navn blant Fitjarundommene, og vi arrangerer trening på Kulturhuset hver fredag. Vi har 11 ledere for tiden.

KRIK Fitjar hadde ledersamling med kajakk- og kanotur tirsdag 1. juni. Vi samlet oss i Grønavikjo kl. 18.00. Det var kjempeflott vær med sol og blå himmel. Ni ledere (+ en prest og en hund) padlet fra Grønavikjo til vestsiden av Store Eldøy.

Dessverre kunne to ledere (Lars Paul Tislevoll og Halvor Larsen) ikke være med på turen. Madel L. Helland, Irene S. Koløen og Turid L. Fitjar var ivrige padlere, selv om de ikke har padlet kajakk mye før. Svein Nøttveit padlet også kajakk.

Vi leide også kanoer av speiderne. Kano-padlerne var Geir Arne Solbakken, Johannes Olsen, Terje Andreassen, Solveig L. Fitjar, Helene Rimmereid og Nobu. Det var tyngere å padle kano enn kajakk, men det var ganske stilt på sjøen.  

Vi kom til vestsiden av Store Eldøy, og grillet der under åpen himmel. Geir Arne laget bål, og det ble mye kos! Helene og Solveig badet i sjøen, selv om det var kaldt. Johannes sang både kristne og pop sanger for oss. Det ble litt kjøligere rundt kl. 20.00. Nobu var litt ivrig å ta bilder (kanskje fordi han er japaner?!) og holdt andakt før vi padlet hjem. .

Vi kom tilbake til Grønavikjo kl. 21.00. Alle var kjempefornøyde med padleturen.

KRIK Fitjar har flotte ledere. Og det er supert at seks tenåringer vil engasjere seg som ledere i KRIK Fitjar til høsten. Fem av dem er jenter, og vi har stort behov for å få flere gutter som ledere. Ta kontakt med Nobu, dersom du er en gutt i alderen 16-20 og vil bli leder i KRIK.