I helgen har vi vært vitne til en strålende avslutning fra gjengen i VHS Motorsport fra Fitjar. Arild Vik og Håvard Helland stilte med hver sin bil i hver sin klasse i Rallycross Nasjonal. Her skulle de kjempe om de siste poengene i Vikedalcupen, som var siste løp for sesongen 2007!

Det var en dag preget av bygevær, der banen var svært glatt og krevende.
Begge leverte strålende og solid kjøring i innledende heat, og samlet mange fine heatseire.

Klassene ble kjørt samlet i de innledende omgangene, og deretter delt til hver sine finaler. Dette medførte at Arild og Håvard sto side om side, i 2. innledende, og fikk virkelig gitt publikum noen spennende minutter. Arild trekte det lengste strået og vant denne omgangen.

Håvard Helland fikk beste startspor i A-finalen i den største klassen, og Arild fikk beste startspor i klassen under 2400ccm.

Håvard ledet hele finalen, men ble forbikjørt kun 50 meter før mål, i en omdiskutert forbikjøring. Håvard la senere inn protest på forbikjøringen, men tapte.

Arild tok starten og ledet finalen i sin klasse fra start til mål.

Dermed kunne Arild innkassere seieren av Vikedalcup 2007, som i år besto av 5 løp, og over 60 biler har deltatt i. I denne cupen samler en poeng uansett klasse. Arild ville med dette rette en stor takk til sine trofaste mekanikere, og alle finansielle, og motiverende støttespillere, og var meget godt fornøyd med sesongavslutningen!