– Fitjar KrF hadde nominasjonsmøte 16. mars med god deltaking. Det vart eit godt møte som røysta fram ei god valliste for KrF til kommunevalet, som går av stabelen måndag 14. september, skriv lokalagsleiar Johannes Nesse i ei pressemelding.

 

– Me er svært nøgd med å presentera Fitjar KrF si valliste framfor valet til hausten. Det er ei solid liste med både unge og eldre, erfarne og nybyrjarar med  variert bakgrunn. Me føler oss trygge på at dette er personar som folk i Fitjar har tillit til, legg Nesse til, og fortset:

– Det er svært gledeleg at Harald Rydland har takka ja til å stilla som ordførerkandidat for Fitjar KrF igjen. Alle i kommunen kjenner til han, og han er ein svært dyktig politikar som jobbar hardt og mykje for å gjera Fitjar til ein endå betre kommune å bu i. Me håpar og trur at han er Fitjar KrF sin ordførar igjen i haust etter valet, sier Johannes Nesse. 

– På andreplass på lista finn vi Dagfinn Brekke. På tredjeplass står Astrid Bukkøy, som tar comeback i politikken. Det er vi svært glade for. På fjerdeplass Bård Inge Sørfonn, som saman med Harald Rydland og Dagfinn Brekke er med i dagens kommunestyre. No gler me oss til valkampen, og så vil me presentera programmet og våre viktigaste saker seinare i vår, seier Johannes Nesse, til slutt. 

Vallista for Fitjar KrF ser slik ut:

PLASS   NAVN

1 Harald Rydland

2 Dagfinn Brekke

3 Astrid Olaug Bukkøy

4 Bård Inge Sørfonn

5 Solveig Lambach Fitjar

6 Rune Helland

7 Hilde Karine Vedøy Eiken

8 Svein Nøttveit

9 Hallvard Wiik

10 Gerd Marit Lunde

11 Johannes Nesse

12 Rolf Atle Rolfsnes

13 Bo Gøran Bernersson

14 Kristi Rydland

15 Rasmus Fitjar

16 Turid Marie Lambach Fitjar

17 Nils Birger Vestbøstad