Førstkommende søndag formiddag blir det retreat-gudstjeneste i Fitjar kirke.

Retreat handler enkelt sagt om å trekke seg tilbake, om å være stille og om å lytte til Gud. Det handler om å skape et rom, i seg selv og i livet, som ikke er fylt med all verdens ting – et rom som gjør slik at vi kan bli lydhøre for Gud.

Retreat handler om å være for Ham, tilbaketrukket fra den hektiske hverdagen – se på sitt eget liv, fordype seg i Bibelen, be og hvile. La Gud komme i vår stillhet.

Jesus dro til stadighet opp i fjellene, eller bort fra de andre for å være for seg selv i bønn og hvile. Han dro også ut i ørkenen etter sin dåp, der han var alene med Gud og seg selv som en slags forberedelse til sin tjeneste.

Nå på søndag skal vi ha en nattverdsgudstjeneste som er inspirert av liturgien fra Sandom retreatsenter. Sandom retreatsenter ligger i nærheten av Lom og er kjent som landets eldste retreatsenter (se linken: http://www.sandomstiftelsen.no/sandom/index.htm).

Gudstjenesten skal preges av mye stillhet og veksellesning for at man skal være stille og lytte til Gud. Prekenen skal være meditativ.

Arve Rydland skal synge under nattverden.

 

 

 

comprare steroidi