-Likar du korpsmusikk, eller ser det spennande ut å spele med andre? Bli med oss då vel:), oppmodar dirigent i Fitjar Skulekorps, Svein Roger Koppand i det du kan lese nedanfor. Arkivfoto: Håkon C. Hartvedt

 

«Fitjar Skulekorps rekrutterer musikanter fra Rimbareid, Øvrebygda og Sælevik skule!

Det er fint med et skulekorps her vi bor. Alle i nærområdet kjenner korpset vårt. Vi er i dag 46 musikanter i korpset. Det er en fin gjeng, og……EN TING ER SIKKERT, VI HAR PLASS TIL FLERE:)                                                                 

Vi er en blandet gjeng. Hos oss finner du helt ferske musikanter fra 3.klasse i barneskolen og mer erfarne korpsmusikanter som har spilt i nesten 10 år. Det er både gutter og jenter, høye og lave, atleter og filosofer. Noen begynte å spille tidlig, andre noe senere. For oss handler det ikke om å komme først i mål, men å finne spilleglede og ha det morsomt sammen i musikalske sammenhenger.

Vi legger vekt på at det å spille i korps skal innebære musikkglede, opplevelser, samhold, utvikle vennskap på tvers av alder og geografisk tilhørighet og gi deg en hobby for livet. Alle er viktige og har noe å bidra med:)

Hos oss er det derfor viktig at du har det trivelig med musikken og instrumentet ditt. Her er alle med og vi skal ha det gøy sammen. Etter hvert kommer ferdighetene og økt spilleglede.

Korpset har en slik ordning at man melder seg inn i Fitjar kulturskule. Elevane har undervising ein gong i veka. Undervisinga er lagt til Fitjar kultur- og idrettsbygg på måndagar fråkl. 15.30.

Foreldremøte for nye aspiranter er 24.august kl.1830 i Fitjar kultur og idrettsbygg.

Bruk elektronisk søknadsskjema som de finn på Fitjar kommune si heimeside dersom dette er av interesse:www.fitjar.kommune.no/utdanning 

Ta gjerne kontakt på e-post hvis du ønsker å vite mer:srkoppang@hotmail.com»