32 lag var med på å sette farge på Nordfjord Fotballcup 14. og 15. august på Stryn Stadion. Et av lagene var Fitjar sitt 13-14 års guttelag som bestod av 17 spillere.

Turen til Stryn startet fredag morgen kl 08 00, og etter et stopp like nord for Førde var vi i Stryn ca. kl 16 15. Innkvartering var på Mindresunde Camping. Praktiske små campinghytter, plass til 4 personer i hver.

Klokka 17 30 ble det kamp mot Stryn. Dette var en oppvarmingskamp før selve turneringen. Her ble det et knepent tap, men en lang busstur satt nok i beina. Deretter ble dagen avsluttet med bowling og pizza.

Lørdag ble dagen startet med frokost ute i det fine været. På agendaen for dagen sto brevandring til Briksdalsbreen, paintball og grilling.

Etter en busstur på knappe 30 min, la vi i vei på tur opp til breen. En flott tur på god turvei i en time, og vi var ved foten av breen. En flott natur og en kraftfull elv ga oss en mektig opplevelse.

Vel nede igjen, var det duket for paintball. Det ble krig med ca 200 skudd til hver deltaker (som for noen var alt for lite). Ifølge «krigerene» var det verd prisen de måtte betale, og enkelte fikk jo en ny fargenyanse på håret som bonus. Lørdagskvelden ble avsluttet med grilling og kortspill.

Søndag var det bare fotball som stod på agendaen. Fire kamper ble avviklet i strålende solskinn, der Fitjar til slutt havnet på en 7. plass.
Etter premieutdeling ble det så en lang hjemtur med 2,5 time forsinkelse på fergen mellom Lavik og Oppedal. Men guttene beholdt humøret, og klokka 02 00 var vi endelig på Fitjar.

En flott tur, og eksemplarisk oppførsel fra guttene gjorde at turen ble en suksess.

Takk til Ole Bergesen med familie som organiserte tur og opphold, trener Trond Henriksen og ikke minst til vår eminente bussjåfør Odd Magnar Volden.

Og selvfølgelig til de foreldrene som hadde tid og anledning til å være med oss på denne fine turen.