Litt info om opplegget for Midtfjelletdagen.

Et samarbeid mellom Fitjar Idrettslag og Midtfjellet Vindkraft.

Storsatsing på aktivitetsdag på Midtfjellet laurdag 30 august der opplegget er som fylgjer.

Kl. 11.00 blir det turmarsj, frå Fitjar Idrettspark til Mølle nr. B12. som har panoramautsikt over den vakre bygda. Alle her får deltakermedalje ! Dette er for store og små, gamle og unge. Ca 1 times tur.

Kl. 13.00 blir det motbakkeløp – Først til mølla.. ! Her er det fellesstart i alle klasser kl. 13.00 Målområde er Mølle B12. (Fitjarsåto 403 moh.)

Kl. 11.00 er det Møllesprinten, Orientering for alle klasser . Denne starter og slutter ved B12 og her er det individuell start.

Det blir skytteltrafikk med buss opp til same mølle B12 for publikum som ynksjer å ta del i dagen.. ! På B12 blir det opplegg med bord og stoler, Kiosk med sal av grillmat, sushi, laksewraps kaffi og kaker og andre godsaker. Vi skal ha Mølleopera med Runar Thor Gudmundsson og vi skal ha anne lokal underhaldning samt opplegg for ungane… ! Premieutdeling etc..!!

Hovedmålet med Midtfjelletdagen er å få flest mulig folk opp til fjells og skape ein aktivitet som vil dra flest mulig av bygdas og også utanbygds folk opp i Vindparken. Få brukt anlegget, veinettet samt det er ei brei satsing frå Idrettslaget der alle gruppene er med på dugnaden.

Målet er også at dette skal være årvisst.

Spennende også med motbakkeløp , som sjølv om det er velding mange av dei så er det ei tøff løype på ca 4,8 km. Med ein stigning på 350 meter på dei siste 3,5 km. ! Så den kjennes i beina!

Ole Bergesen