I helgen har gjengen fra VHS Motorsport på Rydland og Fitjar igjen sanket mange poeng, og ligger meget godt an når sesongen går mot slutten, opplyser Arild Vik i en e-post. Her er Arild Viks kommentar:

Ingve Andre Strand kjørte stabilt (som vi er blitt vant til i det siste), og kom seg greit til A- finalen i crosskart 650 ccm på Hønefoss lørdag 18 august. I finalen kjørte han seg inn til en fin 4. plass. NM – lederen Andreas Wiik, som lå på topp sammenlagt hittil, kom på en 7.plass i helgen. Dermed er Ingve Andre igjen tilbake på toppen av tabellen ! Det blir en svært spennende NM – avslutning i år , som skal foregå på selveste Lyngåsbanen, i Drammen 8. og 9. september!

Håvard Helland kjørte også i Hønefoss, og var svært nær å få delta i samme finalen som Ingve Andre. Håvard viste merkbar fremgang, og markerte at også han kan bli å regne med fremover, etter hvert som han får mer erfaring med sin nye farkost. Håvard kjørte inn til en fin 10. plass i Hønefoss.

Arild Vik var i Vikedal og fikk prøve seg i skikkelig regnvær, og meget vanskelige kjøreforhold. I innledende heat fikk Arild 2 fine heatseire, og en 3. plass. Dette kvalifiserte til 3. startspor i finalen. Arild ble i finalen skvist mellom 2 biler, og kom ut som nr. 5 etter første sving. Etter en lang opphenting, kjørte Arild inn til en 3. plass etter 5 spennende runder ! Arild sikret seg dermed 15 nye poeng i sammendraget i Vestlandsmesterskapet 2007 og leder nå med 7 poeng foran Lars Reidar Frøyland fra Vikedal. Siste løpet i Vestlandsmesterskapet går i Bergen om 14 dager. Her er det også duket for en meget spennende avslutning.

Ellers var helgens løp også en del av Vikedalscupen 07, og her leder Arild nå med 7 poeng foran Steinar Stokke fra Bergen.
Terje Vik deltok i sitt andre bilcrossløp i Vikedal søndag 19. august. Terje viser flott fremgang, og kom dobbelt så langt opp på resultatlisten denne gang, som første løp.

Terje klarte å kjøre seg inn til en C – finale, og endte til slutt på 15. plass. Dermed fikk Terje sin første pokal i billøp, og noen gode poeng i Vestlandsmesterskapet.