Fredag 3. juni arrangerte KRIK Fitjar en samling med grilling, og 40-50 ungdommer koste seg under sol og blå himmel.

KRIK har godt omdømme blant fitjarungdommene, fordi de synes at dets ungdommelige profil er kult! Vanligvis har KRIK trening på kulturhuset, men sist fredag flyttet samlingen til Breiavikjo under åpen himmel. Vi var kjempeheldige med været, selv om det ennå ikke var badetemperatur i vannet.

Ungdommene prøvde seg på den nye sandvolleyballbanen i Breiavikjo. Det ble også kajakk- og kanopadling. Ungdommene prøvde å velte kanoene til hverandre, slik at det ble ufrivillig bading i kaldt vann for mange! Det ble grilling, og Nobu holdt andakt.

KRIK skal ha ferie fram til fredag 2. september, og da håper vi at vi kan arrangere en samling i Breiavikjo igjen, med grilling og kanopadling. Men vi skal ha vanlig trening på kulturhuset, dersom det blir regn.

Vi minner dere om de store KRIK-sommerleirene: ACTION og ARENA. ACTION 2011 arrangeres 27. juni – 1. juli i Bø i Telemark, for aldersgruppen 14-17 år. ARENA 2011 arrangeres 9. – 14. august på Dvergsnestangen utenfor Kristiansand, for aldersgruppen 16+. KRIK Fitjar skal sponse hver deltaker fra Fitjar med kr. 150!

Mer info

Om ACTION:

http://krik.no/asp/article.asp?ID=304

Om ARENA:

http://krik.no/asp/article.asp?ID=305