I dag hilste tre fitjarjenter, Solveig Lambach Fitjar, Turid Marie Lambach Fitjar og Irene Solli Koløen, på KRIK-generalen.

Kristen Idrettskontakt (KRIK) har feiret 30-årsjubileum i Oslo denne helgen. I den forbindelse sendte KRIK Fitjar tre tenåringsledere (Turid Marie Lambach Fitjar, Irene Solli Koløen og Solveig Lambach Fitjar) til jubileumshelgen. Denne store jubileumshelgen startet med festtrening på Idrettshøgskolen på fredag. Videre ble det talkshow og konsert med KRIK-lovsangsband i Misjonssalen. Høydepunktet var selvsagt storslått jubileumsfest i Oslo konserthus på lørdag. Det ble masse spennende innslag med drama, film og musikk. Karsten Isachsen holdt kveldens tale. KRIK er det største underet i moderne norsk kirkes historie, var noe av det Isachsen fortalte til de 1400 publikummerne. De siste 30 årene har ingen kristen organisasjon vokst så raskt som KRIK. Idrett var ikke så akseptert i kristent miljø i Norge for 30 år siden, men KRIK har vunnet så mange ungdommer for Jesus ved å kombinere trosglede og idrettsglede.

I dag avsluttet jubileumshelgen med KRIK-messe i Nordberg kirke. Kirken var selvsagt stappfull! Kjell Markset (KRIK-general/idrettsprest) forrettet gudstjenesten. På kirkekafe fikk Turid, Irene og Solveig en liten samtale med Kjell. Han ble meget glad for å bli kjent med ivrige KRIK’ere fra Fitjar!

Les mer om KRIKs 30-årsjubileum i Fitjar kyrkjeblad som kommer ut neste uke!