Helga 2.–3. juni er det klart for Todagarscrossen på Vikedal Motorbane, heiter det i ei pressemelding frå Sivert Ole Holten.

Heile pressemeldinga kan du lesa her:

«Todagarscrossen på Vikedal Motorbane i begynnelsen av juni er ett av høydepunktene for bilcrossfolket på Vestlandet i løpet av sesongen. I år er løpet også løpet tredje runde i Vestlandsmesterskapet for bilcrossklassene.

Totalt 80 førere er påmeldt til Todagarscrossen denne gangen, i bilcross junior og senior, og rallycross. I bilcross junior er det NMK Bergen førerne Henrik Ramsvik og Robert-Andre Heimvik som har gått i ledelse etter at to runder er avviklet. Morten Raugstad fra NMK Sandnes & Jæren følger på tredje plass, foran Gisle F. Aarbø som er beste fører fra NMK Vikedal. Aarbø kjører for Fitjar Racing Team, og har blitt nummer fire og fem i de to første rundene.

– Det har gått bra og bilen har fungert, sier han, som kjører en Ford Sierra i bilcross. Nå ser han frem til et nytt løp og Todagarscross på Vikedal Motorbane. Totalt fem omganger pluss finaler over to dager. – Har kjørt Todagarscrossen to ganger tidligere og liker meg på Vikedal Motorbane, og håper på et nytt godt resultat.

Også i seniorklassen er det bergenserne som har kommet best i gang. Torbjørn Østerbø Veland leder foran Anders Hjelmås, begge NMK Bergen. Glenn Olav Lothe fra Ølen er beste fører fra NMK Vikedal, og ligger på tredje plass. Sist på Vikedal Motorbane var han med i kampen om seieren i løpet. – Olje og glatt i målsving ødela nok for det, men det er bare å satse igjen, om jeg blir klar. Glenn Olav har nemlig gått i gang med ei større ombygging på sin BMW foran dette løpet.

– Nå er jeg lei av at drivakslingene går, og bygger om til stiv bakaksling, sier han. – Hvordan det vil fungere får jeg finne ut av på løpet, for slik det ser ut nå blir det ikke tid til testing.

I rallycross er det påmeldt ni biler til Todagarscrossen. Løpet teller ikke med i Vestlandsmesterskapet, men er andre runde i NMK Vikedal Cup. Hallvar Finnvik fra NMK Vikedal leder klassen inntil 2400 kubikk. Han vant den første runden, og stiller igjen til helgen.

– Driver og jobber med å gjøre bilen bedre å kjøre, og var på testing på Vikedal Motorbane sist uke og justerte litt, så nå er jeg klar, sier han.

Fleire opplysningar, kontakt løpsleder for løpet Sigurd Andre Maraas tlf. 90501541.

Helsing www.holtenmedia.no, Sivert Ole Holten, tlf. 905 47 433.»