Det var i helgen duket før prestisjeoppgjør mellom juniorene i Fitjar Racing Team. Da var de på farten på Vikedal motorbane der det var todagers bilcrossløp.

Det var bilcrossjuniorene Gisle Aarbø, Jonas Lønning og Audun Mehammer som var på banen. De skulle finne ut hvem som var best innbyrdes, og samtidig sikre seg verdifull kjøretrening og, om mulig, en pokal.

Det var en helg med mye god kjøring, spektakulære hjulløft, snurringer, pungteringer, småkrasj og fartsfyllt kjøring.

Denne helga endte alle uten pokal, men de viste lovende takter alle tre. Audun presterte flere gode starter, men var nok litt varm i topplokket innimellom. Jonas stilte i ny Volvo til dette løpet og viste med den at det bor mye i både fører og bil, noe flere starter bekreftet.

Den som dro det lengste strået i helga var på ny Gisle Aarbø. Han var bare to poeng unna finaleplass, så nærmere en det kan en ikke komme. Gisle fikk litt problemer i siste heatet, der gass-staget hoppet av og han måtte bryte, så marginene var ikke på hans side. Men han viste en god evne til å holde hodet kaldt, noe som er utrolig viktig i denne motorsportsgrenen.

Kommentarene fra guttene i helgen var mange og gode. Den beste hadde Gisle  da han fortalte at han ikke så målflagget i kampens hete, men skjønte at han var i mål da han så en konkurrent fra starten motta sin rose for heatseier lenger framme.

Resultatlisten fortalte oss at Gisle ble nr 18, Jonas nr 22 og Audun nr 23.

Så nå er det bare til å hive seg over bilene å finpusse detaljene, så skal vi nok straks få se mer til guttene fra Fitjar Racing Team.