Juniorane i bilcross: Audun Arthur Mehammer, Jonas Lønning og Gisle Aarbø har fått blod på tann. Nedanfor fortel Sigurd Andrè Maraas siste nytt om dei.

«Jonas Lønning som tidligere i år kjøpte bilcrossbil sammen med Gisle Aarbø – greide ikke lenger å vente de minuttene han ikke fikk kjøre mens Gisle kjørte bilen de eide i lag. Guttene ønsket mer kjøretid – og har fått blod på tann. Jonas Lønning solgte seg ut av Sierraen de eide sammen og kjøpte seg en Volvo 240 bil selv i stedet.

Etter litt ombygging er denne nå startklar.

Etter å ha vært på trening i Vikedal i sist uke, endte det med motorhavari på Gisle sin bil, så det er hektiske kvelder i verkstedet på Rydland, der bilene begynder å bli klare. Gisle holder på med motorbytte og  Audun skal også fikse motoren i bilen som han låner av Fitjar Racing Team, da denne ikke går helt reint. Han skal også sveise sperre i bakakslingen på den, slik at den sitter bedre i starten.

Juniorene har god støtte i apparatet rundt seg, og de lærer fort.

Fitjar kraftlag har vert ute med endel kroner til teamet, både til opplæring og til utstyr, så teamet takker Kraftlaget og for god og viktig støtte i 2010. Dermed stiller alle tre juniorene med hver sin bil i neste løp som er et to dagers løp i slutten av mai på Vikedal Motorsenter!

Det blir en spennende seanse.»

Meir info om løpet her.