Det vart japansk på fleire måtar under KRIK sin  siste samling før ferien, sist fredag.

Oppmøtet var også svært bra, spesielt fordi 7-klassingene var spesielt inviterte og fikk gratis vafler. Jeg mener at over 60 ungdommer var innom der!

Det var vanlig KRIK-trening mellom kl.19.00-20.00. Johannes Olsen og Svein Nøttveit organiserte aktivitetene i idrettssalen, mens det var bilspill og bordtennis ute i foajén. Rundt kl. 20.00 viste jeg et videoklipp om en subtropisk strand i Okinawa (Karates hjemmested) og hadde en liten andakt om Himmelen.

Deretter fikk KRIK besøk av ”Sensei (Mester)” Sukhwinder Koløen og hans disipler fra Fitjar karate Senter. De demonstrerte karate til kl.21.00. Mange ungdommer ble også med i demonstrasjonen.

Etter KRIK-samlingen kjøpte mange taco-ris (en populær matrett fra Okinawa). Du kan lese om taco-ris  her. KRIK Fitjar planlegger å starte opp trening på kulturhuset 3. september etter sommerferien. Men vi tenker på å arrangere grilling på Lambatøkje, Vestbøstad fredag 28. mai kl.19.00.

Mandag 3. april besøkte jeg KRIK’s hovedkontor på Ullevål Stadion for å hilse på de ansatte der. De vet at vi har et meget aktivt lokallag i Fitjar!