Ingve Andre Strand troner på delt 1. plass etter NM-runden i crosskart i helgen.

Den andre NM runden i crosskart ble arrangert av NMK Gol på lørdag. Sett i forhold til den første NM- runden på Solør, var det skuffende få som stilte opp …bare 36 førere fant veien til Gol.

Svensk midtsommerfeiring, lang reisevei og en del tilfeldigheter blant 650 førerne, får nok ta skylden. Likevel var de beste på plass, og det skulle vise seg og bli en krevende dag. Det sørget ikke minst værgudene for da det vekslet fra tørt til vått fortere en førerne klarte å stille om karten.

At banen er krevende og ligger 700 meter over havet, gjorde det ikke lettere. Det ble mange tette fighter, og alle klasser untatt 250 klassen, fikk ny vinner siden første runde. Men bare 650 klassen fikk ny fører i ledelse, eller rettere sagt førere, ….Pål Smørsten og Ingve Andre Strand deler nå ledelsen på lik poengsum.

Det må vel kunne sies at Ingve har hatt bedre dager på banen, men som den dyktige sjøføren han er, så sier det endel når han kjører inn til  tredje plass på en dårlig dag.

Når Håvard Helland kjørte inn til en 2. plass (VMkl C) i søndagens løp, og Arild Vik inn til en 6.plass (VMkl B), også det i søndagens runde i Vestlandsmesterskapet på Eikås motorsenter, så må vi nok si oss godt fornøyde med helgens resultater.

Neste runde går i Lofoten 25 juli, og vi satser på en fortsatt ledelse i NM etter den runden.
 
Med fra teamet på tur til Gol var Ingve Andre Strand, Hildegunn Strand, Martin Strand, Anders Strand, Steffen Strand, Sigurd Andre Maraas og Anja Kleppe.