Etter helgens NM – finale på Lyngåsbanen i Drammen er det nå klart at Ingve Andre ble nr. 4 i årets NM i crosskart 650 ccm. Ingve Andre lå godt an som nr. 2 i lørdagens første heat, da han fikk en puff i inngangen til en sving, og falt ned til en 4.plass ved målgang. I andre heat fikk Ingve nok en 4. plass. Det så ut som ting ikke skulle gå Ingve `s vei denne helgen, men i siste innledende klinket han til med bestetid og heatseier. Dette kvalifiserte til en B- finale.

I B- finalen var Ingve Andre med på en tett fight om 2.plassen, men Ingve kom inn som nr. 3, og fikk dermed en 10. plass i stemnet. Hadde Ingve klart en 2.plassering i B-finalen ville han ha rykket rett opp i en A-finale. Dette var svært nære, og ergerlig, sier Ingve i en kommentar.

Det ble altså stang ut, og Ingve tapte viktige poeng i sammendraget på Lyngås. Likevel er det en sterk prestasjon og være på en 4. plass etter å ha deltatt på så mange forskjellige baner, med så sterke konkurrenter på all slags føre, og forhold.

Vi gratulerer Ingve Andre med 4.plassen!

Håvard Helland viste gode takter i helgen, og karet seg også til en B- finale.

Håvard endte på en imponerende 11.plass, rett bak Ingve Andre, og var fornøyd med resultatet , ettersom han føler seg relativt fersk i denne sporten.