Tilsvarende projektor som den som ble ødelagt.

I helga blei det gjort hærverk på julebelysning i Steinabrekko, men no viser det seg at dei skuldige vil gjera opp for skaden. Dette synest huseigar Kristoffer Tufteland er svært gledeleg.

Av: Kristoffer Tufteland

Natt til søndag ble det gjort hærverk på noe av julebelysningen vi har i Steinabrekko 23.

Vi har to projektorer som gir lysbilde som beveger seg på husvegg og garasjevegg. Det er sikkert delte meninger om hva som er pen julebelysning og ikke, men jeg har nå fått gode tilbakemeldinger på det jeg har. Barn og barnebarn òg har gledet seg stort over dette.

Ledningen som ble slitt ut av projektor.

Det var trist da jeg på søndag så at noen hadde fjernet den ene projektoren, den var slitt fra ledningen.

Jeg hadde tatt bilder av dette og tenkt å sende inn til dere, da dette tross alt var en projektor som kostet 800 kroner. Dessverre ble jeg veldig opptatt og var ikke kommet så langt enda.

Fruen i huset kjøpte ny projektor i går, men jeg var veldig i tvil om jeg ville sette opp ny eller ikke.

I dag lå det derimot ett gledelig kort i posten, der angrende syndere ønsket å gjøre opp for seg. Dette synes jeg er flott, for det er ubehagelig å vite at noen har vært inne på privat grunn og gjort hærverk.

Jeg var i tvil om jeg skulle sette ut den nye projektoren, men nå kommer jeg til å gjøre det.

En god følelse at trolig ingen er ute etter å gjøre livet ubehagelig for oss, men at noen  (som trolig hadde litt mye alkohol innabords) ikke tenkte seg om, men at de tydelig ser i etterkant at det var dårlig gjort.

Håper dette kanskje kan være en historie dere kan bruke både til å si at det er ubehagelig når hærverk blir gjort på privat eiendom, men og å vise at det blir satt pris på når folk gjør opp for seg.

Jeg ønsker de som gjorde dette en riktig god og fredelig jul!

Nyinnkjøpt projektor som planlegges tent i kveld.