Det ble full klaff for både Arild Vik og Håvard Helland i helgens Rallycross i Vikedal.

Håvard Helland vant i helgen sitt første rallycrossløp noensinne – og fikk endelig trone øverst på pallen slik han har drømt om i alle år!

Håvard vant klassen Rallycross Nasjonal over 2400 ccm med seks andre deltakere i klassen.

Arild Vik stilte med helt nybygget og uprøvd bil i klassen Rallycross Nasjonal inntil 2400 ccm – med ingen anelse om utfallet.

Likevel viste det seg at Vik Motorsport som en del av Fitjar Racing Team virkelig kan dette å bygge bil!

Terje Heggøy som er hjernen bak verket, med god hjelp av Harald Heggøy og Alf Inge Træet – har gjort en utrolig  jobb med denne bilen, sier Arild i en kommentar.

Disse karene har fremskaffet teamet et prakteksemplar av en rallycrossbil som virket som et skudd fra første sekund.

Ingen barnesykdommer!

Arild – som etter hvert er blitt en erfaren sjåfør i dette miljøet – taklet bilen fra første heat – og startet med heatseier allerede i første heat.

Innledende gikk så bra at Arild kun var to hundredelssekund fra å slå samtlige av de andre 35 påmeldte tidsmessig, uansett klasse.

Dette kvalifiserte til beste spor i A-finalen. Her fikk Arild idømt en tyvstart – og måtte ta det rolig i omstarten for å ikke bli utelukket.

I finalen ble Arild dermed slått av bergenser, og vinner, Steinar Stokke med knapp margin – og endte opp på en fin fin 2. plass.

Gratulerer til Vik Motorsport med ny bil og en strålende 2. plass, og gratulerer til Håvard Helland med den flotte 1.plassen!

Les mer på www.nmk-vikedal.net eller www.vik-motorsport.com