For å vere ekstra skjerpa, og få trening under optimale forhold, har Geir Skeie fått seg ein eigen trenings-trailer, foran VM-i kokkekunst i Lyon i slutten av januar.

Les meir i pressemeldinga nedanfor:

MESTERKOKK PÅ HJUL

Den 27. januar 2009 går startskuddet for verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d ´Or i Lyon. Norges Geir Skeie (28) overlater ingenting til tilfeldighetene i forkant av konkurransen.

Til Lyon kommer Geir med sin egen, spesialdesignede trailer som garantert vil vekke oppmerksomhet i Frankrikes mathovedstad når verdens fremste kokketalenter møtes. 

 – Traileren er noe jeg har drømt om lenge, og endelig er den en realitet. Jeg tror neppe noen av mine konkurrenter har noe tilsvarende, smiler Geir.

Traileren er innredet med et fullverdig konkurransekjøkken, der Geir har alt han trenger for å trylle fram det han håper skal bli vinnermenyen under Bocuse d ´Or 2009. Traileren fungerer som et mobilt ”treningsstudio” som gjør at det norske teamet kan finpusse teknikk og meny helt fram til konkurransestart.

– Alternativet er å låne tid på et restaurantkjøkken i Lyon, noe som er langt mindre effektivt enn å bruke traileren. Nå kan vi trene når vi vil, og det på et kjøkken som vi kjenner ut og inn, fastslår Geir.

I sommer feide Geir all motstand av banen og vant overlegent den europeiske kvalifiseringen til Bocuse d ´Or, og suksessoppskriften er den samme også denne gangen: Terping, terping og terping!

I forkant av konkurransen i Lyon har Geir og commis (assistent) Adrian Løvold (21) trent rundt 70 timer hver eneste uke. Det norske teamet legger ikke skjul på at de har høye ambisjoner.

– Traileren er en viktig del av våre forberedelser. Det er detaljene som avgjør, og nå har vi muligheten til å konsentrere oss om treningen helt fram til konkurransen starter, sier Geir.

Kjartan Høvik, Metro Branding AS