Damelaget til Fitjar fekk ein god start på haustsesongen med 9-4 over Njardar/Tysnes søndag.

Fitjardamene var søndag på Tysnes og haustopning mot Njardar/Tysnes. På ei tung grasmatte kom Fitjar aldri i gang med det heilt store spelet, men stor arbeidsinnsats gjorde at laget kunne ta med seg 3 nye poeng heim til Fitjar.
 
Allereie etter 20 minutts spel var laget oppe i ein 4 – 1 ledelse, noko som gjorde at det ikkje blei den heilt store spenningen i kampen. Totalt sett ei god opning på hausten der laget viste bra arbeidsmoral.

Eit ekstra pluss til dei to forsvarsspelarane Aina Vestbøstad og Gunn Evy Henriksen og 4-målscoraren på topp Stina Rimmereid.

 

SERIEKAMP 1. DIV 7-AR AVD 1.
NJARDAR/TYSNES – FITJAR 4 – 9 ( 2 – 5 )
 
Fitjar sitt lag:
Margareth Hillestad, Aina Vestbøstad, Gunn Evy Henriksen, Anne Kristin Skår, Anne Helene Vestbøstad, Elin Kvia, Stina Rimmereid, Birte Steinsland, Martine Engelsen og Synnøve Helland.
 
Mål:   3   min.  0 – 1 Stina Rimmereid
          8   min.  1 – 1
         14 min.   1 – 2 Elin Kvia
         16 min.   1 – 3 Stina Rimmereid
         19 min.   1 – 4 Anne Kristin Skår
         23 min.   2 – 4
         39 min.   2 – 5 Elin Kvia
         59 min.   2 – 6 Anne Kristin Skår
         65 min.   2 – 7 Anne Helene Vestbøstad
         66 min.   2 – 8 Stina Rimmereid
         83 min.   3 – 8
         85 min.   3 – 9 Stina Rimmereid
         88 min.   4 – 9