I august reiser Fitjar-jenta Elisabeth Lunde til London for å arbeida på sjømannskyrkja.

Det er informasjonskonsulent Øyvind Hageberg Sæthre i Sjømannsmisjonen som fortel dette til Fitjarposten i ei pressemelding:

«Elisabeth Lunde (23) fra Fitjar reiser i august til London for å jobbe som ettåring/voluntør på den tradisjonsrike sjømannskirken der. Hun skal jobbe med konfirmanter, være med på mange av arrangementene, besøke skip med norsk mannskap som ligger til kai i og rundt London og ha kontakt med studenter.

– Jeg gleder meg til å jobbe i en kirke der det skjer så mye forskjellig.  London er en spennende storby og jeg gleder meg til å leve i den og oppleve byen fra innsiden. Jeg søkte på jobben som ettåring i Sjømannskirken fordi jeg ville ha et år i utlandet samtidig som jeg får brukt utdanningen min innen teologi og ledelse.»

Fitjarposten ønskjer lukke til. Meir om Sjømannskyrkja kan me lesa her: