Det nyttar nok ikkje med hermetikk om ein skal vinna ein konkurranse med Geir Skeie som domar.F.v. Liv Kari Eskeland og Ola Dahl Andersen.Foto: Håkon C. Hartvedt

Med suverene råvarer vann Fitjar ein klar siger i kokkekampen mellom Stord og Fitjar.

Når Harald Rydland stilte med kamskjell, indrefilet av Rydlandhjort, ørret og kråkebolle, medan Stord-ordførar, Liv Kari Eskeland, sine varer delvis var hermetikk og frossenfisk, var resultatet mest gjeve før kampen kom i gang. Slik vart det òg.

Geir Skeie er jo kjent for å ville nytte det aller beste av råvarer, og for å laga alt frå grunnen av, og det var difor ikkje nokon overrasking at han kåra Harald Rydland og Odd Einar Tufteland som vinnarar av kokkekampen, og Liv Kari Eskeland og Ola Dahl Andersen som nr.2.

Moro var det likevel, og begge lag fekk nok det beste ut av råvarene dei hadde til rådvelde.

Det nyttar nok ikkje med hermetikk om ein skal vinna ein konkurranse med Geir Skeie som domar.F.v. Liv Kari Eskeland og Ola Dahl Andersen.Foto: Håkon C. Hartvedt

Harald og Odd Einar i full konsentrasjon. Foto: Håkon C: Hartvedt
Harald og Odd Einar i full konsentrasjon. Foto: Håkon C: Hartvedt