– Då har me fått bekrefta enda eit band til Moahagen! Det nye bandet er eit relativt nytt band: YOUNG DREAMS, skriv Lene Tufteland til fitjarposten.no

Ho fortel vidare at sjølv om dei ikkje har spelt saman under dette namnet veldig lenge, er nok musikarane kjent for mange frå andre Bergens-baserte band.

– YOUNG DREAMS vart kjend over natta ved hjelp av sosiale medier, alle var interessert i å høyre kva dette ”stjernelaget” hadde produsert. Bakgrunnen fortel dei sjølv her:

«Young Dreams startet med at en stamgjest på baren Vamoose i Bergen spilte litt av den nye musikken sin for andre stamgjester og musikere på et nachspiel. Dagen etter spurte han om en av de tilstedeværende kunne komme i studio og synge på en av låtene. Uken etter fikk en annen av Vamooseklientellet høre resultatet og lurte på om ikke han òg kunne synge på en låt. Klart det! Dermed var musikkollektivet Young Dreams i gang.

Selv inkluderer de artister som Van Dyke Parks, The Beach Boys, Edvard Grieg og Igor Stravinsky i deres liste over musikalske referanser. Uansett viser det at lydbildet sprer seg over et stort spekter når bandet som i dag teller ti mann går på scenen. Resultatet er klappende og upolert symfonipop med tropiske undertoner. Young Dreams er klare for å dele sine drømmer med resten av verden. Den første singelen og 7” ble utgitt 7. februar.»

Underteikna var på konsert med dei tidlegare i vår og kunne seriøst ikkje slutte å smile.

Les meir om, og høyr dei unge daraumarane her. Sjå òg denne linken.