”Boken om tvillinger” er en norsk utgave av den populære danske tvillingboken med samme navn, og er den mest omfattende tvillingboken som er utgitt på norsk.

 I boken tar forfatteren, som selv er tvillingmor, grundig og objektivt for seg forhold som er annerledes med tvillinger gjennom svangerskap, fødsel, og videre fram til barna er i 10–års alderen. Forfatteren deler hele veien av sin egen erfaring som tvillingmor, og kommer med praktiske tips og gode råd om bl.a. innkjøp av utstyr, amming, søvn og oppdragelse av tvillinger. Det legges ikke skjul på at det kan være svært krevende å få tvillinger, men forfatteren klarer også å få fram den doble gleden som tvillinger gir.

”Boken om tvillinger” er lettlest og gir svar på de fleste spørsmål knyttet til tvillinger.  Den kan brukes som en håndbok som leses fra perm til perm eller som oppslagsbok, da den har en oversiktlig innholdsfortegnelse og stikkordsregister. Boken anbefales til alle som har eller venter tvillinger, og også til alle som står en tvillingfamilie nær.