Laurdag 5. september kan du oppleva Stephen Ackles live i Kultursalen i Idrettsbygget.

I tillegg spiller ”Trond  & Semb”, så det vert Non Stop dansemusikk I Kultursalen frå 20.00 – 02.00.

Under dette arrangementet får du høve til å oppleva Fitjar Kultursal utan amfi, stort dansegolv og sitjegrupper både inne i Kultursal og i foajee.

Forhåndsal av billetter på XY stasjonen og Stord Videokiosk.
(Arr. kan bli flyttet inn i Idrettshallen ved stort førehandsal)

Arrangør er Nils Arne Lie, FKIB as og FIL Fotball.

Spørsmål om arrangementet kan stillast til Ole Bergesen, mobil: 941 32 310

Cc er kr. 300,-, aldersgrensa 18 år – og ein har ved dette arrangementet fått skjenkeløyve med sal frå bar.

I den vedlagte pressemeldinga nedanfor kan du lesa meir om Stephen Ackles.

Stephen Ackles 
På plate er Stephen Ackles alltid en artist å regne med, og når lysene tennes på scenen og musikken begynner å pulsere: Da våkner en entertainer. Med fintfølende evne for hva publikum vil ha og et scenisk publikumstekke som er totalt, setter fyrverkeriet i gang.
 
Han sjarmerer publikum fra første stund. Han overbeviser som en dreven rock`n roller. Ballader er nesten totalt fraværende, kun når han merker at temperaturen foran scenen begynner å bli faretruende høy, spiller han en ballade.

Når publikum er en anelse roligere: FULL RULLE.
Bandet Stephen Ackles har med seg gir han store friheter. De er så sikre og samkjørte at det hele tiden er rom for sjefens ablegøyer. Begynner han noe uventet sprell, som å spille piano med en albue, et bein eller baken, spiller bandet rutinert videre. Stephen Ackles spiller sammen med sitt faste band Memphis News, samt blåserekken Norwegian Horns.

Stephen Ackles begynte sin musikalske karriere for 25 år siden. Siden den gang har Stephen Ackles spilt inn 15 album/CDèr.Tre av disse er blitt spellemann nominert, og hyllet i pressen i inn og utland. Han har gjort mengder med TV-opptredener i inn og utland. Han har delt scene med noen av verdens aller største musikkpersonligheter som Tom Jones, Carl Perkins, Johnny Cash, Kris Kristoffersen, Little Richard, Waylon Jennings og ikke minst Jerry Lee Lewis.

Etter 27år i bransjen er det få om noen har turnert dette landet så møysommelig som denne folkekjære artisten fra Langesund. Noen avstikkere til Holland, Sverige, England og USA får han også tid til. Stephen Ackles er bejublet og feiret pga. hans unike evne til å skape stemning og fest hvor enn han spiller. Stephen ackles er aktuell med flere TV-opptredener pluss ny CD som har fått meget gode kritikker

Få med deg Norges beste entertainer og la deg bli overbevist og revet med.