Med ein andre plass i siste NM-runde i crosskart i helga sikra Ingve Andre Strand seg bronse-plassen i NM samanlagt.

Me har fått fylgjande melding frå Sigurd Andre Maraas i Fitjar racing team:

Referat fra årets siste Nm runde i crosskart 650ccm.

I helga var Fitjar Racing Team på tur til Eiker, nærmere bestemt Hakavika motorsportssenter, der årets siste Nm runde gjekk av stabelen.

Håvard Helland og Ingve Andre Strand skulle i ilden. Ingve hadde på forhånd gått hardt ut, å lova ei god plassering, så nervene var i høgspenn. Dagen besto av regnvær å forholda var vanskelige, men Ingve Andre satte tidlig standarden med heat seier i første omgang. Etter god taktisk kjøring kom han også i mål som første mann i andre omgang også. Håvard var litt rusten i armene å hadde ikke helt marginene på sin side, og gjekk glipp av en A-finale med ett poengs margin.

Da Ingve kom i mål etter en dramatisk tredje omgang som besto av både en stygg velt for en konkurrent, og omstart etter en times opphold pga velten, kunne Ingve Andre nok en gang strekke armene i været å konstantere dagens tredje strake heat seier, å dermed beste startspor, etter at Lukas Wallfridsson, som også hadde tre heat seire valgte startspor to. Ingve fikk en treg start, å kom ut som sjette mann, men kjørte seg raskt opp på femte plass, og gikk tidlig i alternativ sporet, kjørte seg da kjapt opp i ryggen på konkurrentene igjen og kunne da bare plukke di etter hvert som di kjørte alternativ sporet. Dessverre holdt det ikke til første plass, men Ingve kom i mål på en imponerende andre plass i løpet, å sikret seg med denne plasseringen 3. plassen i årets NM sammenlagt.

Teamet takker sponsorer og støttespillere for all hjelp og støtte i årets sesong.