Fredag 12. november fikk lokallaget i Fitjar besøk av et ressursteam fra KRIK Hordaland. Ressursteamet besto av to kule, sportye gutter, og en av dem var Emil Andre Erstad, som er sivilarbeider i KRIK Hordaland.

KRIK-treningen startet i idrettshallen klokken 19.00, mens skolekorpset øvde seg til jubileumskonserten i kultursalen. Mange ungdommer kom på kulturhuset, selv om ungdomsskoleelevene hadde skolefri. Ressursteamet kom med noen nye spennende leker. Ungdommene som ikke viste interesse for idrett, koste seg med å spille kort eller spille bilspill i foajeen.

Rundt 35-40 ungdommer samlet seg på foajeen klokken 20.00, og hørte på en flott andakt av Emil Andre Erstad. Etter andakten ble det informert om KRIK-leiren «EXPLORE 2011» og «Challenge 2011».

«EXPLORE 2011» er en nyttårsleir i Lillehammer. Ungdommer mellom 15 og 20 kan dra dit. Det koster litt, men det er en meget spennende leir med over 1000 ungdommer. Lokallaget i Fitjar vil sponse hver deltaker herfra med kr. 200 fra lokallagskassa.

Les mer om «EXPLORE 2011» her.

«Challenge 2011» er en meget populær vinterleir i Voss, i regi av KRIK Hordaland. Mange fitjarungdommer har vært der, og det forventes at de fleste konfirmanter vil dra dit.

Les mer om «Challenge 2011» her.

KRIK-treningen sluttet klokken 20.00, men u-caf var åpen til kl. 22.00. Da kunne man kjøpe japansk curry. Jeg tror at ressursteamet fikk et godt inntrykk av lokallaget i Fitjar, spesielt fordi vi har utrolig gode ivrige tenledere. To av dem var på ledertreningshelgen utenfor Bergen i forrige helg, og fikk mye inspirasjon der.

Nå har lokallaget i Fitjar også fått en profil på Facebook. Gå dit, dersom du vil se flere bilder fra treningen i går.