-Arnardos 60-års jubileumsforestilling er bokstavelig talt en het opplevelse som raskt gir publikum en ”du tror det ikke før du får se det” assosiasjon», heiter det i pressemeldinga frå Arnado.

-Helt siden jeg var liten gutt og min far startet Cirkus Arnardo i 1949 har jeg sett og opplevd det meste, faktisk har rundt 1.500 forskjellige artister opptrådt i vår manesje. Men dette savner sidestykke, sier cirkusdirektør Arild Arnardo. Og det han sikter til er intet mindre enn en levende vulkan. For det er nettopp det russiske Anatoli Joukov er. Han begynner som en vannfontene, og allerede da forstår publikum at dette er noe de ikke har sett før. Videre utvikler det hele seg når mannen setter i gang med å drikke litervis av væske, nærmere bestemt drivstoff til jetfly. Deretter lager han den ene ildfontenen etter den andre høyt opp mot cirkuskuppelen. Absolutt en vandrende vulkan i ordenes rette betydning, og av det mest ekstreme jeg har sett, kan vi vidare lesa i pressemeldinga.

Elles lokkar cirkuset med klovnar, ei verdsmeister som utfører spins, twists og flip tricks på eitt hjul, handståande-akrobatikk av høg klasse, fantastiske kinesarar og ballsjonglering av hund, for å nemna noko.

Arna Arnado (far til Arild)  introduserte Cirkus Arnardo for sitt første publikum i eige telt i Kongsvinger 29. april 1949.