Arild Vik stilte i helgen på Lyngås med stappfull buss med gode tilhengere/mekanikere, for å måle seg mot norgeseliten. Det endte med plass i A-finalen og til slutt en fin 5.plass. I Arild`s klasse – Rallycross Nasjonal inntil 2400 ccm – var det påmeldt 85 biler, og i stemnet totalt var det 170 antall påmeldte.

På grunn av stort antall påmeldte ble det kjørt både A-, B-, C- og D-finale i denne klassen, og VHS Motorsport, med Arild, hadde satt seg som mål å nå en av disse finalene.

Til teamets store overraskelse klinket Arild til med en 3. tid i første omgang.

I det andre innledende heatet var Arild litt uheldig på starten, og endte som nummer 10 etter første dag.

I det tredje innledende heatet hadde Arild bestemt seg for å virkelig kline til, og slik ble det. Arild kom i mål med dagens beste tid, men hadde fremdeles 10 av de beste i sin klasse som ikke hadde kjørt 3. omgang.

Det ble noen spennende minutter å vente, for å se om noen knuste tiden til Arild.
2 deltagere, greide å lure seg inn rett under Arild sin tid, og tiden holdt derfor til en 3.plass i omgangen. Dermed var Arild direkte kvalifisert til 4. spor i A- finalen!

Mekaniker Terje Heggøy, Alf Inge Træet og Harald Heggøy (Hyen), fikk endel arbeid med bilen ettersom Arild hadde kjørt støtdempertårnene fremme på bilen nesten gjennom panseret.

Arild endte til slutt på en fin 5.plass med sikker og god kjøring.

Vi kom fra helgen med hel bil, en stor porsjon selvtillit, og mange nye, gode erfaringer, sier Arild til slutt.