Moster Amfi var pinsehelgens sentrum for kunst og kultur, sang og musikk

For en kveld og for en stemning i Amfiet, pinseaften ! Som konferansieren Johan Nesse sa : ”Me går frå høgdepunkt til høgdepunkt ”, og då mente han kanskje ikke bare programmet denne kvelden, men kanskje alt rundt det årlige Mostraspelet.

Mange av artistene som er med i Mostraspelet, var og med i Strandhogget . Dette for at publikum skulle få se og høre at de kan mye mer enn  å spille ”SPEL”.

På Bømlo får de det til, og mange dyktige talenter er oppvokst sammen med Mostraspelet. Som Sigurd Sele, nå kjent skuespiller og sanger, og multikunstner Brynjar Stautland, som og deltok . Vi må og selvsagt nevne Håkon Vatle fra Stord , og Christine Gulbrandsen. Alle begeistret publikum med herlig sang og musikk, og  bak seg hadde de et dyktig orkester med lokale musikere.

Sigurd Sele og Christine Gulbrandsen framførte duetten ”Time to say godbye ”,  nydelig og stemningsfullt. Det var flere ganger stående applaus i amfiet denne kvelden.

Som nevnt var Johan Nesse, veteranen i Mostraspelet , kveldens dyktige  konferansier. Han bandt hele strandhogget  sammen  med sin lune Bømlahumor, som slo godt an hos publikum.

”Ka e da doke venta på no”, spurte Johan da det var en halv time igjen, ”Eg veit ikkje om da e fleire artistar her bak”. Men det var flere:

Alexander Rybak  og Frikar gjorde sitt strandhogg  i amfiet til  stormende applaus fra 1200 personer, som endelig  skulle  få se og høre den nye internasjonale stjernen  LIVE .

Alexander sjarmerte oss  i senk med sin  sang og musikk. Han har flott utstråling og mye energi på scenen,  men på en behagelig måte. Alexander snappet og fort opp Johan Nesse sin humor.  Alle var i godt humør . Hele amfiet koret Alexander  på ”Fairytale”  og det ble stående applaus.

Frikar-danserne  hadde nok plassmangel  på den små scenen, men det gikk bra.

Bravo til  Moster Amfi som får til et så flott og stemningsfullt strandhogg, og ”Fairytale” har nok laget ekko i Amfiveggene .