14 KRIK-ere fra Fitjar var på KRIK ACTION i slutten av juni.

KRIK (Kristen Idrettskontakt) arrangerer tre store leirer for ungdommer hver sommer: KonfACTION, ACTION og ARENA. Alle disse leirene samler 700 – 1000 deltakere fra hele landet, og det er svært populært å dra på dem. ACTION er en leir for ungdommer i aldersgruppen 14-17 år og arrangerespå Bø Camping ved siden av Bø Sommarland. 

I fjor begynte en del av konfirmantene å reise på ACTION som en del av konfirmantopplegget. I år dro nye ni konfirmanter dit 24.-29. juni. Tre tidligere konfirmanter, Turid Marie Lambach Fitjar og Nobu var også der.

På forhånd valgte deltakerne seg en idrett de ønsket å få instruksjon i, noe som skjedde på dagtid, fra kl. 10.00 til 14.00. Før dette var det morgenmøte, og etterpå var det middag og kveldsmøte. Ellers var det opp til dagens kreative ungdom å bedrive tiden i Sommarland, på KRIK-torget eller rundt om på leirområdet.

KRIK-møtene under leiren var virkelig rettet mot ungdommene for at de kunne møte Jesus på deres premisser. Et lovsangteam spilte flotte lovsanger, og talerne var flinke til å kommunisere med denne aldersgruppen.

Årets tema var «øyeblikk». På nattverdsgudstjenesten på torsdagskvelden talte KRIK-presten Kjell Markset om de viktige øyeblikkene for Jesu disiplers liv som forvandlet deres liv.

Torsdag kveld fikk konfirmantene pizza til kveldsmat. Da hadde vi pizza til overs. Derfor serverte konfirmantene rest-pizza til leirsjef på ACTION og daglig leder i KRIK-sentralt!

Som frivillig leder solgte Turid Fitjar KRIK-effekter. Hun har vært en ildsjel i KRIK Fitjar i mange år.
 
John Ruben Tislevoll og Ådne Vik var på ACTION som konfirmanter i fjor for første gang. De synest at det var så kjekt å bli kjent med mange ungdommer fra hele landet på leiren at de ønsker å komme tilbake dit neste år også!
 
Generelt syntes konfirmantene at det var en meget opplevelsesrik uke!