Frå Kobe. Foto: Nobu

Med  Nobu til Japan 

Olsvik menighet i Bergen vil tilby ein spennende menighetstur til soloppgangens land 2.- 15. november 2017. Nobu er reiseleiar og inviterer og fitjarfolk med. Nokre fitjarbuar har allereie meldt seg på.

Japan er helt annerledes enn Norge på mange måter. Du kan møte både en unik østlig tradisjon og moderne teknologi i Japan. Japansk matkultur er svært unik. Sushi er en ting, men det finnes så mange merkelige og morsomme matretter som man aldri har hørt om før!  

Japansk prest Nobu skal være reiseleder under turen.  Han er en japaner som har kjennskap til kultur, språk og lokale forhold. Dette kan garantere at turen kan gi deg en unik sjanse til å se Japan fra innsiden.

Stikkord for turen er besøk til:

– Tokyo, verdens største by med mange spennende tilbud og attraksjoner  

– Kyoto, den gamle hovedstaden med vaker arkitektur, fine hager og kunst. Vi vil møte zen-buddhisme og erfare te-seremoni. Kanskje får vi anledning til å se geishaer der! 

– Nara, Japans eldste hovedstad

– Miyajima, det vakre øy i Innlandshavet

– Hiroshima og Nagasaki, byene som fikk sin plass i verdenshistorien mot slutten av 2. verdenskrig i forbindelse med atombombene. Nagasaki er også kjent som en by der kirken erfarte massiv forfølgelse fra de japanske myndighetene på 1500-1600-tallet.   

– Himeji, byen med Japans meste kjente borg fra samurai-tiden

– Kobe, havnebyen som har mye med norsk misjon å gjøre

– Shinkansen, det kjente lyntoget som benyttes når vi reiser rundt i Japan

 

Påmeldingen/informasjon: Ta kontakt med Nobu via epost nobu@bergen.kirken.no eller telefon 95888236.    

Fristen for påmeldingen: 20. februar 2017  

Pris: ca. kr. 25,000, – person (Prisen kan endres). Enkeltromtillegg: 5 000, -.          

Påmeldingsavgiften på kr. 1 000,- bes betalt innen en uke etter påmeldingen, som en bekreftelse på at du tar plassen. Kontonummeret er 9521.05.13699 (Husk å merk betalingen «menighetstur til Japan»). Påmeldingsavgiften refunderes ikke.  

Inkludert: Fly Bergen – Tokyo/Osaka – Bergen, alle langere reiser i Japan, overnatting i dobbeltrom med frokost, guidet tur med lokale guide i Tokyo og Kyoto

Ikke inkludert: reiseforsikring, lunsj og middag og inngangspenger til attraksjoner og lignende.