FMV søkjer etter fleire folk

 

Det skjer på FMV om dagen. Nyleg skreiv dei under ny kontrakt med Stava AS, og dei har allereie tilsett ein del nye medarbeidarar. No søkjer dei etter fleire. Bilde: FMV har gjort stor suksess med båtar som på biletet ovanfor. Foto: Jan Tore Josdal.

FMV har i det heile god bør med sine HFMV arbeidsbåt-design som dei byggjer komplett her heime, og dei forventar auka oppdragsmengde innan båt service/ombygging når anlegget på Vestsida står klart.

Dei søkjer derfor etter følgjande folk med kjennskap til båtar, arbeidslyst og evne til selvstendig jobbing:  

 • Motormekanikarar

• Arbeidande formann / bas elektro installasjon

• Kranbilsjåfør / lagermedarbeidar

FMV
FMV vart etablert i 1957 og er eigd av Laco as, Austevoll. Dei er ca 70 fast tilsette og har ein årlig omsetnad på 400 – 500 millionar kroner

Saman med Heimli as (også på Fitjar) har dei utvikla eigne design innan fiskefartøy, arbeidsbåtar og brønnbåter.

I tillegg til å byggje nytt gjer dei òg mye arbeid innan service/ombygging på siglande fartøy, små som store. Dei har investert nærare 50 millionar i utvikling av diverse infrastruktur de siste to åra.

Per dags dato har dei åtte nybygg i ordre (6 arbeidsbåtar, 1 fiskebåt og 1 brønnbåt). 

– FMV er et verft med dyktige folk, god økonomi og framtida foran seg. Om du ønsker å være med på laget, ta kontakt for nærare informasjon. Det vert løpande tilsetjingar, seier verftsdirektør Hugo Strand til fitjarposten.no.