Måndag 25. September 2017


Støtt oss

For å kunne halda liv i, og videreutvikla, fitjarposten.no er me avhengig av annonsørar og økonomisk støtte frå enkeltpersonar.

Ønskjer du å støtta oss økonomisk kan du gjera det med eit frivillig bidrag.

Innbetaling kan skje til:

Media Consult AS 
Liarhaugvegen 8
5419 Fitjar

Kontonummer: 3546 07 04411

Merk bidraget med "Gåve fitjarposten.no"

Giro i PDF-format kan lastast ned her

Me er takksam for kvart einaste bidrag.

Store og små koste seg på Brannstasjonen

24.09.2017 Håkon C

Brannbilar, brannsprøyte og mykje folk på Årskog i går. Foto: Håkon C. Hartvedt Store og små koste seg på Brannstasjonen FItjar Brannvesen kan gle seg over godt besøk av både store og...

Les meir ...

Temakveld med Geir Gundersen

23.09.2017 Kjetil Rydland

    Geir Gundersen kjem til Fitjar.  Temakveld med Geir Gundersen Førstkomande torsdag blir det ny temakveld i Fitjar kyrkje, denne gongen med Geir Gundersen, skriv Eli Simonsen i ei pressemelding.

Les meir ...

Gamle kjenningar i nytt løp opp Fossabre…

23.09.2017 Kjetil Rydland

Stein Helge Simonsen og Jonny Kjærland på toppen av Fossabrekko. Foto: Kjetil Rydland. Gamle kjenningar i nytt løp opp Fossabrekko Den gamle kjenningen Harald Kårbø frå Stord IL gjekk heilt til topps...

Les meir ...
annonse
annonse

Hanen og hønene vann første quizrunden

22.09.2017 Kjetil Rydland

 Me går ut med løfta hovud, seier Konrad Westvik t.h., som saman med Laila Torkelsen Westvik og Kjell Håvik kom på sisteplass. Foto: Kjetil Rydland. Hanen og hønene vann første quizrunden Fredag...

Les meir ...

Haustjamdøger – hausten er komen!

22.09.2017 Kjetil Rydland

Årstidene på Jorda: Lengst til høgre: Vintersolkverv, deretter (i retninga til pilene) vårjamdøger, sommarsolkverv (lengst til venstre) og haustjamdøger (nærmast oss). Illustrasjon: Wikipedia. Haustjamdøger – hausten er komen! Hausten er komen, og ei...

Les meir ...

Mat frå eigen hage

21.09.2017 Håkon C

  Anders Totland i Kultursalen i kveld. Foto: Håkon C. Hartvedt Mat frå eigen hage Ein kan lage mykje spennande mat frå eigen hage. Det må bli fasiten etter «Digg på menyen» i...

Les meir ...
annonse