Måndag 21. Mai 2018Ikkje akkurat Syden, men Leander Træet slappar av i bassenget. Foto: Kjetil Rydland. 

Badesesongen i full gang

Bassenget på Rimbareid skule er ope for ålmenta kvar måndag, bortsett frå i skuleferiane. 


Fitjarbuen ser ut til å slutta bra opp om badinga i bassenget på Rimbareid skule, sjølv om det er plass til fleire. Då me var innom sist måndag, var det rundt ti ungdommar som leika seg i vatnet. 

Som vanleg er badetida delt inn i tre, med ein time til familiebading for dei under ti år med foreldre, ein time for dei over ti år, og til slutt ein time vaksenbading for dei som ønskjer å symja. 


Med åtte-ti badegjester var det god plass, og dei som var der, såg ut til å kosa seg. Frivillig badevakt Bente Fitjar fortel at det har vore god pass i bassenget i haust, men i fjor vår var det smekkfullt. Då hende det at det var fleire enn 28 på ein gong, slik at det blei ventetid. 


Kvifor interessa fall etter sommarferien, har ho ikkje noko svar på. Me kan berre oppmoda fleire om å nytta det gode tilbodet. Bading er god trim for folk i alle aldrar. 


Badinga er avhengig av frivillige badevakter, men dei som er med på ordninga, har berre ansvar for rundt ein kveld i semesteret. Så det er overkomeleg. 


Badevakt Bente Fitjar minner om at du kan betala kontant eller med ViPPS!

 


Marius Pedersen har god plass i bassenget. Foto: Kjetil Rydland. 

Butikkar og tenester i sentrum "Klikk for å sjå alle"

.

Harald Rydland sin tale på 17. mai

18.05.2018 Kjetil Rydland

Harald Rydland held tale i Kultursalen 17. mai. Foto: Kjetil Rydland. Harald Rydland sin tale på 17. mai 2018 Talen som Harald Rydland heldt på 17. mai, var vel verdt å høyra...

Les meir ...

Pinseaftan: Butikkane stengjer klokka 16…

18.05.2018 Kjetil Rydland

Pinseaftan: Butikkane stengjer klokka 16! I morgon er det pinseaftan, og då stengjer daglegvarebutikkane klokka 16.00.

Les meir ...

Ho vil erstatte Terje Træet i sommarrevy…

18.05.2018 Jonas Sætre

Ho vil erstatte Terje Træet i sommarrevyen Anne Marith Sandhåland erstattar Terje Træet i årets sommarrevy. Terje Træet melder avbod til årets sommarrevy i Fitjar grunna helsemessige årsaker.

Les meir ...
annonse

Friluftsgudsteneste 2. pinsedag

18.05.2018 Kjetil Rydland

Frå friluftsgudstenesta 2. pinsedag i fjor. Foto: Torbjørn Hovland. Friluftsgudsteneste 2. pinsedag Det blir frluftsgudsteneste 2. pinsedag i år òg, får me opplyst i ei pressemelding frå Fitjar kyrkje.

Les meir ...

Tradisjonell 17. mai på Hageberg

18.05.2018 Kjetil Rydland

Geir Raunholm smiler lurt under quizen på Hageberg på 17. mai. Foto: Kjetil Rydland. Tradisjonell 17. mai på Hageberg Mellom 30 og 40 strandarar møttest til leik og song på Hageberg skule...

Les meir ...

Humor og høgtid i Kultursalen på 17. mai

17.05.2018 Kjetil Rydland

  Toralv Røen takkar for kulturprisen. Foto: Kjetil Rydland.  Humor og høgtid i Kultursalen på 17. mai Under det høgtidelege 17. mai-programmet i Fitjar kultur- og idrettsbygg fekk me høyra ein alvorleg, men...

Les meir ...
annonse

Fagtorg "Klikk for å sjå alle"


På handballfestival i strålande pinstivê…

19.05.2018 Kjetil Rydland

Kjekt på Handballfestivalen; f.v. Elisabet, Elise, Runar Øvrebø (gymlærar for jentene), Tomine og Andrine.  På handballfestival i strålande pinstivêr Hanballfestivalen på Stord er i full gang i ideelt festivalvêr, og Fitjar er...

Les meir ...
annonse